Cu buna credinta


„Noi avem un parteneriat excelent cu unele ONGuri, lucru mentionat si in raportul de tara. Insa, anumite ONGuri vor cauta virgula intre punct si vor incerca sa blocheze activitatea ANI si CNI. Aceste ONGuri nu au ajutat cu absolut nimic. Scopul lor este unul de rea credinta. Exista un istoric cu aceste ONGuri. Ele doresc sa creeze doar puncte divergente, sa vicieze activitatea CNI si ANI”.

Horia Georgescu, in sedinta CNI din 1 februarie 2010

La sugestia unui prieten si profitand de accesul pe grupul de discutii al Consiliului National de Integritate – cni-rsc@yahoogroups.com, incepand de astazi vom incerca sa abordam, intr-o maniera prietenoasa, de ong-isti, activitatea Agentiei Nationale de Integritate si despre Consiliul National de Integritate.

Nu comentam afirmatiile Secretarului General al ANI. Fiecare conducator de institutie are prietenii sau dusmanii sai; si nici nu ne-am propus sa identificam acesti prieteni / dusmani. Ne propunem doar sa-I informam pe cei care au interes asupra activitatii celor doua institutii un pic mai mult decat o fac cei responsabili de activitatea de relatii publice din cadrul ANI / CNI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s