0 800 110 710.


0 800 110 710  nu este un cod de eticheta. Este singurul numar de telefon la care beneficiarii proiectelor POS DRU pot suna la Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial  Devoltarea Resurselor Umane pentru a intra in contact cu expertii sau angajatii AM-ului.

In cazul, cel mai probabil, in care nu va raspunde nimeni sau raspunsurile nu v-au satisfacut, puteti participa la diversele seminarii tinute de firmele de consultanta sau training.

De exemplu, firma Conta Plus va desfasura zilele urmatoare un seminar in Bucuresti pe tema « Implementarea proiectelor finantate prin POS DRU « pentru potentialii si beneficiarii programului POS DRU.

Daca veti participa, veti avea o mare surpriza: printre traineri, platiti sau nu de firma Conta Plus, ii avem pe Directorul Directiei Verificari de Management si Monitorizare – Valentin Nicolae Rovintescu – si  d-na Valentina Dedu (expert contabilitate AM POS DRU).  Punct ochit  – punct lovit: puteti afla raspunsuri la intrebarile voastre. Contra cost – participarea va va scoate din buzunare cam 1000 de RON. Taxa de inscriere va ajunge taman in buzunarele unor persoane cheie din sistem. Dar nu pe functie publica ci pe persoana fizica.

E drept, seminarul se desfasoara in weekend si nu in timpul programului si la fel de drept e ca salariile s-au diminuat cu 25% in sistemul de stat. Asadar, nu uitati de 0 800 110 710! Sunati cu incredere sa va inscrieti la seminariile angajatilor AMPOSDRU.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s