„Primariile din Bucuresti in pericol sa piarda banii de la UE pentru ca nu au proiecte”


Ziarul financiar ne anunta ca Programul Operational Regional are cel mai inalt grad de absorbtie din toate programele structurale – 16,6% la sfarsitul lunii aprilie. Un procent mult prea ridicat pentru autoritatile administratiei locale  din Bucuresti ca sa mai depuna si ele proiecte. Bucurestiul nu are nevoie de strazi reabilitate, de renovarea cladirilor degradate, nu are nevoie de nimic.

Daca domnisoarei jurnalist de la Ziarul Financiar reprezentantii Primariilor de sector nu i-au raspuns la telefon, acestia ne-au raspuns noua (sperietoarea folosita de noi nefiind microfonul ci Legea 544/2001).

La rugamintea noastra  in a ne furniza informatii cu privire la  proiectele finantate din fonduri structurale si desfasurate de institutia pe care o conduc, va dam un exemplu cu raspunsul primit de la Primaria Sector 4:

„In urma cererii dumneavoastra (…) prin care solicitati copii ale fiselor de proiect finantate din fonduri structurale, va comunicam ca institutia noastra nu a gestionat astfel de fonduri . Cu stima, Primar Popescu Cristian Victor Piedone”

www.afaceripublice.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s