Cereri de finanţare uitate într-o magazie la Ministerul Mediului


 
sursa:evz.ro
Peste 350 de dosare depuse de primăriile din ţară anul trecut la Fondul de Mediu, cu scopul de a obţine bani pentru înfiinţarea de parcuri şi spaţii verzi, au fost depozitate şi uitate într-o încăpere de la Ministerul Mediului. 

Acolo au fost descoperite, în urmă cu trei săptămâni. Informaţia a fost furnizată sâmbătă, la Craiova, chiar de ministrul mediului, Nicolae Nemirschi. „Văd că nu aţi accesat la parcuri, pe Fondul de Mediu. Chestiunea din august 2008, care se referea la înfiinţarea şi amenajarea de parcuri şi zone verzi, nu s-a terminat. Am să vă spun şi de ce. Pentru că, acum trei săptămâni, am găsit la minister, la etajul unu, între chicinetă şi WC, 367 dintre dosarele depuse. La un moment dat, am întrebat dacă s-a terminat aplicaţia şi unde sunt dosarele. Nimeni nu ştia. Le-am găsit. Acolo erau“, a declarat ministrul, citat de Mediafax.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a opinat că printre dosarele găsite în minister s-ar putea număra şi cele depuse de edilii din Dolj. Dosarele au ajuns în încăperea de la minister după ce un responsabil din cadrul instituţiei le-ar fi cerut de la Fondul de Mediu, motivul nefiind deocamdată clarificat. 

Potrivit surselor din minister, dosarele vor fi triate şi reanalizate, urmând ca în cursul acestei săptămâni să fie luată o decizie în legătură cu soarta lor.
 
Cazul dosarelor „uitate“ ar putea lămuri de ce banii de la Fondul de Mediu au ajuns preponderent în comune şi oraşe mici, iar nici un oraşmare nu figurează pe lista celor 22 de proiecte finalizate până acum. 

Un gând despre „Cereri de finanţare uitate într-o magazie la Ministerul Mediului”

  1. in mod idilico-traditional, exista un obicei pe care putini si’l insusesc, dar pe multi ii descoperi ca „vinovati”: ziarul de la subtioara bratului ce tine tigara usor palmata..in drum spre buda-lectura matinala,alaturi de tigara si, full option, cu o cafea aburinda, se constituie in delectarea prima a zilei pentru multi dintre ..oameni!Si functionarii publici sunt oameni, nu?Prin acest gest, al depozitarii priectelor in proximitatea toaletei in fapt isi declarau maximul interes de a trata aceasta problema la prima ora!Deci..viciul legitimeaza aceasta asa-zisa eroare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s